Skensystem för textiler

Ett system med både hållbarhet, funktion och design

Med hjälp av våra skensystem får ni ett enhetligt och lättmanövrerat system. Vi anpassar systemet efter era lokaler och ser till att ni får en bekväm miljö som känns ombonad. 

Gardinskenor & stänger

Rummets textilier ger en ombonad känsla och är en viktig inredningsdetalj, samtidigt som det fyller ett flertal praktiska funktioner såsom ljudreducering, insynsskydd eller mörkläggning.

Varje gardin behöver ett system för att fungera, och vi på Lindhs har ett brett sortiment av profiler och system för att uppfylla alla dina behov av gardinuppsättningar. Vanliga områden där systemen kommer väl till pass är hotell, restauranger och skolor, men vi levererar också många meter skenor och stänger till privata hem varje år.

Det gemensamma för denna produktgrupp är funktionen där glid monteras i skenans glidspår vilket ger möjlighet att flytta textilen i sidled. Manövrering kan ske manuellt med dragstav, linstyrning eller motorisering.

CG LINDH AB

CG Lindhs AB grundades 1985 i Alingsås och erbjuder i dag ett av marknadens mest innovativa och heltäckande sortiment inom invändig solavskärmning och solavskärmning i hybridfasad.

Deras ambition är att alltid ligga i framkant när det gäller nyheter, kvalitet och funktion. Den upplevda kvalitén bygger på ett samspel mellan prestanda, design, servicegrad, tillförlitlighet, pris och finish – något vi tror oss ha känsla för.

Vi är stålta att ha ett nära sammarbete med CG LINDH och hjälper er gärna att implementera deras pålitliga och användarvänlliga lösningar.