Textilier och akustiklösningar

En akustisk och välplanerad arbetsmiljö gör skillnad

Med hjälp av både tyg och mattlösningar kan vi erbjuda en välplanerad akustisk miljö. Detta hjälper för såväl konsentrationsförmågan samt välmåendet på din arbetsplats. 

Gardiner & textiler

Med hjälp av tyg kan vi omvandla ett kontorslandskap från att kännas kalt och bullrigt till att det känns ombonat och lugnt. Vi erbjuder specialsydda gardiner just efter erat behov och lokal. Projektets gång börjar oftast med att vi kommer och besöker er och erbjuder prover och delar våra ideér & vår kunskap med er. Efter besöket räknar vi på arbetet och ni får en kostnadsfri offert. Oftast kan vi leverera & sätta upp måttanpassade lösningar på mindre än 5 veckor.  

Akustiklösningar

Det finns många fördelar med att ha ett välplanerat och akustiskt utrymme. Med hjälp av textiler och avpassademattor kan vi dämpa buller och ljudnivån på er arbetsplats. Med ett välplanerat och akustiskt utrymme kommer en behaglig känsla som både ökar koncentrationsförmågan samt ökar effektiviteten hos dina anställda. Det finns egentligen bara fördelar med en akustisk och ljuddämpad arbetsplats.